Ontwerp

Alles staat of valt met een goed ontwerp van de tuin. Dit behelst dus heel wat denkwerk om uw wensen en de situatie waarin uw tuin ingeplant is, samen tot een harmonisch geheel te boetseren zodat u een tuin bekomt naar uw budget.

 

Hierbij wordt het juiste materiaal en de juiste plant gebruikt op de plaats waartoe hij bestemd is. Daardoor wordt een tuin heel wat arbeidsvriendelijker. Zo wordt een groeikrachtige plataan niet als leiboom gebruikt in een onderhoudsvriendelijke tuin maar wel bijvoorbeeld de Liquidambar styraciflua (Amberboom). Of worden Hortensia's op 1,5m van elkaar geplaatst om ze de ruimte te geven en zo het snoeien te beperken.

 

Maar de eerste en belangrijkste stap in het ontwerp is het luisteren naar jullie wensen, jullie visie hoe jullie de tuin willen. Wij zorgen voor het concretiseren van die plannen en sturen bij indien nodig.

 

Bij het ontwerpen wordt eerst een voorontwerp opgemaakt om na de bespreking hiervan (en aanpassingen) een definitief ontwerp af te leveren dat klaar is voor uitvoering.

Tuinen Koen Avet Bevrijdingslaan 62, 8572 Kaster (Anzegem) info(a)tuinenavet.be GSM: 0496/78.66.11 BE 0894.523.508